sista skoldagen

hej på er! I fredags hade jag sista skoldagen på sorbonne och sen hade jag mitt slutprov ungefär hela lördagen. Nu är det bara mitt muntliga prov kvar imorgon då jag ska diskutera någon text vi jobbat med under terminen, och sen har jag totalt sommarlov. Känns nästan surrealistiskt. Jag visste ju när jag åkte till Paris att det här kommer gå så sjukt fort, särskilt i slutet, då vårterminen med alla helgdagar etc enligt min mening tenderar att rusa förbi medan hösten brukar gå mycket långsammare.
 
Så efter tisdag nu, när jag äntligen kan hoppa ut ur en veckas lång pluggbubbla, ska jag försöka maxa sista tiden här. Det vill säga, besöka alla dom där museumen som jag inte kommit iväg till än och spendera så mycket tid som det bara går med mina underbara vänner här. Vissa lämnar Paris redan om en vecka vilket känns lite sorgligt. Vad som känns ännu mer sorgligt är känslan av att när jag packat ihop min resväska och slagit igen dörren till min lägenhet för allra sista gången, tagit rer till charles de gaulle och lämnat paris, så kommer det livet jag lever nu a l d r i g att komma tillbaka till mig. Hur många gånger jag än åker tillbaka till Paris, för jag älskar verkligen denna stad, så kommer det aldrig vara likadant eftersom jag inte kommer ha min vardag, min lägenhet (mitt HEM) och mitt kompisgäng här. Det är väl så det är med det mesta i livet, att avslut krävs för att nya saker ska kunna påbörjas, men just nu känns det helt galet att tänka på.
 
Iallafall, här är några bilder från sista skoldagen då jag och min klass hade matfest och alla bjöd på något från sitt hemland, och ja, en del franska grejor också. Det blev många hejdån och nummer som utbyttes.
 
 
jag hade med mig gifflar som jag av en slump hittade på monoprix härom veckan. syns dock inte på bilden, dom hamnade på efterrättsbordet dom...
 
min grymma lärare till vänster och vår lärarkandidat vilka vi överraskade med blommor.
 
klassfoto! en mix av brasilien, kina, grekland, japan, korea, syrien och turkiet.
 
 
har glömt vad dessa chokladgottisar heter men Tarianna från brasilien hade gjort dom och dom var himlen med strössel på och jag åt ungefär en tredjedel av alla som fanns för kunde bara inte låta bli.
 
, paris | |
Upp