lördagsfix

Godmorgon godmorgon! Sitter hemma i min lilla studio och äter min standardfrukost, dvs havregrynsgröt med skivad banan, mandelmjölk och kanel i, mums. Snart ska jag ge mig ut på stan för att tvätta ungefär allt jag äger. Måste bara sortera allt först... Igår var jag på bio och såg papa ou maman, en fransk komedifilm. Blev så glad för förstod så himla mycket fast det inte var några undertexter. Man kan även se tydligt hur fransk humor skiljer sig från svensk, filmen handlade liksom om två föräldrar som skulle skiljas och båda ville fokusera på sin karriär så de försöke vara så hemska som möjligt mot sina barn så att de skulle välja att bo hos den andra föräldern. Bland annat så slog de dem, skulle inte direkt funkat i en svensk komedi. Var roligt att gå på bio iallafall, själva biografen var gigantisk och påminde om biosarna jag brukade gå på när jag bodde i usa. Minus det rinnande smöret som man hällde på popcornen då, tyvärr.
 
Igår fyllde min kompis Nataly år så ikväll ska jag och ett gäng tjejer fira henne, ska bli roligt. Och imorgon kommer pappa hit också <33.
 
ps: gjorde om designen lite, vill testa hur det ser ut när jag kan lägga ut bilder i större format, det gick tyvärr inte med den förra designen...får se om jag gillar detta mer eller inte.
 
puss på er se till att ha en grym lördag hörrni
 
fin solnedgång härromdagen
 
paris | |
Upp