livet på tolv kvadrat

Hejsan bloggen. Nu är det minsann ett tag sedan jag skrev här, ursäktaursäkta. Sedan jag skrev här senast har det hunnit hända en hel del både skolmässigt och utanför. Har börjat gå på föreläsningar om film och franska vanor och geografi, lärt känna fler människor från massa olika länder och gjort en hel del roliga grejer. Samt varit förkyld vilket har varit mindre kul. Nu känner jag dock mig bättre, så imorgon ska jag nog återuppta springandet...
 
Den här veckan är det fashion week här i paris, eller den började i torsdags och pågår nu tills på onsdag. Jag och noura har stalkat massa visningar, lekt paparazzis och streetstylefotografer och lyckats spotta en hel del kändisar från paul mcCartney och Kanye west till olivia palermo och supermodeller, majoriteten vars namn jag inte ens kan. Så himlahimla mycket kläder och fotografer och publicitet och allt sånt. Det är väldigt ytligt men också väldigt spännande och kul, efter gratis macarons innan stella mcCartney-visningen igår (vi var alltså inte på själva visningen utan utanför och fotade alla möjliga) kändes skolbänken och grammatiklektionerna något gråa att återvända till.
 
Nu sitter jag hemma, lyssnar på musik och har precis städat lite. Noura flyttade in i torsdags eftersom hennes tidigare kontrakt gick ut då och hon inte hunnit hitta en ny lägenhet än, så sedan dess har vi bott på mina tolv kvadrat och det är rätt så rörigt kan jag säga. särskilt för ett control freak som mig som måste plocka upp varenda hårstrå från golvet hehe. men också bra, nu är det bevisat att det faktiskt GÅR att bo två i min minililla studio. ett stort OBS till mina framtida gäster dock: ta med er den minsta resväskan/carryonväskan ni har, SNÄLLA.
 
En annan rolig sak är att på söndag kommer pappa hit, och nästa helg mamma, så då kommer jag få på på hotell (TAGGA FRUKOST HALLÅ) och, hehe, förhoppningsvis leva lite lyxigare än just nu även om jag för tillfället ignorerar min budget till fullo och går på dyra nattklubbar och äter ute alldeles för ofta istället. men ja. yolo eller nått?
 
Här kommer lite bilder från en kväll förra veckan när vi drog en 'after school' och utnyttjade happy hourn hehe.
 
erica, charlotte från norge och nataly från colombia
 
jag, erica och patrick från usa
 
noura
 
charlotte, nataly, patrick, amanda, hennes franska pojkvän pierre, jag och erica.
paris | |
Upp