en tisdagskväll i juni

yo. Igår var jag somsagt hemma i Amandas nya lägenhet, dvs Ericas gamla. Kändes så konstigt, jag har ju varit där hur många gånger som helst kändes det som, hittade runt och visste vilka glas som var bäst att dricka vin ur ungefär. Var iallafall jättemysigt, både charlotte och naty som jag brukade hänga med mycket till för någon månad sen var där vilket var hur kul som helst, hade verkligen saknat dem. Caroline hade dessutom med sig marabou vilket inte gjorde saken sämre mehe.
 
Sen åkte vi iväg till Nuba, en av mina favvobarer/klubbar här i Paris där vi dansade, hängde med trevliga människor och åt deras hamburgare. Älskar utebarer som har egna hamburgevagnar där man kan köpa en burgare när man börjar bli lite sugen hehe. På nuba har dom dessutom en popcornmaskin, så jag ägnade delar av kvällen till att äta popcorn med majonäs på. Inte världens höjdare kanske, men godare än man kanske tror....
 
Idag var planen att gå till nuba igen eftersom en stor dj spelar där men jag känner faktiskt varken för dans, mer vin eller att vistas i en klubbmiljö just nu, så jag tror nog jag stannar hemma ikväll. Imorgon börjar värmen stiga ytterligare så då ska jag ligga i buttes chaumont och pressa.
 
Ta hand om er och njut av juni nu hörrni <3.
 
 
bästa tilltugget hehe
 
sen sprang vi hemifrån för att hinna med sista tunnelbanan men var tvungna att stanna i en fotoautomat på vägen. känner att jag mest förstör bilderna, men alltså, jag fick ju inte plats så var tvungen att stå med böjda ben, tänk typ 90 graders-övningar samtidigt som man ska vinka och le. gick sådär. men dom andra blev fina iallafall!
 
 
 
 
detta plus fredagspodden sammanfattar dagens aktivitet utomordentligt.
 
btw, igår var första gången jag var ute på kvällen utan jacka! hade alltså inte på mig min jeansjacka utan bara kimono. sommar alltså :)).
 
 
 
 
liv1 | |
Upp