avskedsmiddag

I morse åkte en av mina vänner här hem, nämligen Josephine från Tyskland. Vi träffades redan första skoldagen och har sedan dess umgåtts en hel del. Känns så tråkigt nu när mina vänner här börjar åka hem en efter en, i lördags åkte till exempel Erica hem också. Det är lite som att det livet jag successivt byggt upp här sakta plockas isär bit för bit. hehe. Dock tycker jag inte att själva hejdåen är särskilt jobbiga, 'nuförtiden' är det så enkelt att ta sig runt, framförallt i Europa, och många av de jag umgåtts med under den här terminen tvivlar jag inte det minsta på att jag kommer hålla kontakten med i framtiden.
 
Här är några bilder från middagen. Alltså, jag tror inte att ni förstår, men för en ickevegetarian som i princip bara lever på grönsaker och ris/pasta så var denna råbiff himmelriket.
 
<333
 
josephine
 
josephine åt en gratinerad löksoppa som var himla god den också. till efterrätt åt jag och caroline varsin chokladfondant (<3) medan josephine åt crème brûlée som också var mumsig. mehe det kanske märks att jag är rätt så hungrig just nu när jag sitter och skriver det här...ska gå och laga middag istället. kramis.
, paris | |
Upp