bostadsdjungel

Nu har jag kommit in i det lite grann, att ringa till hyresvärdar och springa på hastigt inbokade visningar stup i kvarten. Igår var jag på skolan igen för att skriva det där provet jag pratade om, så roligt, första personen jag träffade där var såklart en svensk. Tidigare ikväll var jag på en visning på en jättefin miniliten studio, men visade sig att dom ville ha någon som kunde hyra ett helt år, det hade jag missat i annonsen...
 
Igår var jag och en tjej från Brasilien, Amanda heter hon, (MIN FÖRSTA KOMPIS BTW) på några visningar tillsammans eftersom vi funderar lite på att hyra tillsammans eftersom vi är i samma situation och det är lättare att hyra två än en, eller ja, standarden blir bättre. Sen var vi ute och åt middag på ett ställe som helt oväntat var hur najs som helst, en bar/restaurang som hette barber shop, och där alla killar visade sig vara hur snygga som helst?! mihi. Vi åt hamburgare och drack rödvin, det var trevligt det.
 
Imorgon ska jag åka runt hela stan (har förresten åkt hur mycket tunnelbana som helst sen jag kom hit, smidigt men så oerhört hemskt i rusningstrafik - måste hitta bussar) för att gå på tre olika visningar och sen ska jag träffa svenska Erica och så ska vi, på svenskt vis såklart, ta en fika. Ska bli kul det med!
 
Nu ska jag återgå till mitt 'fredagsmys' här i ensamheten. Var förbi mataffären här där jag bor vid place de la republique och köpte choklad och rödvin. Det + camenbertet jag köpte härromdagen + filmen "Turist" kommer nog kunna sammanfatta min fredagskväll finfint. Känns helt okej bra faktiskt. ciao.
 
notera även bomullsrondellernas hedersplats där till höger
paris | |
Upp