från sol till regn och lite konst däremellan

Vet inte om jag sagt det, men just nu har jag vårlov! Det innebär att hela veckan som har gått och även nästa vecka har jag ingen som helst skola. Vi har tillbringat dagarna med att vara i solen och sommarvärmen med parkhäng, alldeles för många utgångar på Paris takterrasser (gå till Nuba om ni åker till paris!) och även med en del kulturella grejer. Igår var jag på centre georges pompidou vilket är ett jättestort museum med modern konst. Bland annat hade de en jeff koons-utställning, kan tänka mig att det var liknande den som var på moderna tidigare i höstas/vintras i Sverige, men då jag aldrig kom iväg till den var jag hur glad som helst över att den nu fanns här att besöka.
 
Idag däremot så regnar det här i Paris. Började dagen med att ta en springtur, något jag helt kommit av mig med sedan jag blev förkyld för några veckor sedan, men nu jävlar. Kanske. Sen har jag någon vag idé om att jag ska ägna eftermiddagen åt att plugga. Får se hur det går med det. Jag som brukar tycka det är relativt roligt att plugga och 'göra läxan' har nämligen latat till mig något oerhört såhär i lovtider. Men det hör väl till det också kanske.
 
Här är lite bilder från senaste dagarna
 
jag och jasmine som är halvamerikan/halvkolumbian
 
här är vi i jardin du luxembourg
 
 
amanda, jasmine och jag
 
 
centre pompidou
 
fin utsikt var det däruppifrån
 
dom här kunde man stå och stirra på hur länge som helst ungefär
 
 
 
försökte oss på en spegelselfie
 
 
 
 
jag älskade dessa kontraster. bollarna brukade tydligen användas som trädgårdsprydnader på gräsmattan där koons kommer ifrån i pennsylvania.
 
ljusen i det här rummet var så himla ballt
 
här är från en annan utställning de hade av konstnären hervé télémaque.
, paris | |
Upp