äntligen helg

yoyoyo. Igår ställde jag in alla planer för att ligga hemma i soffan och kolla på idol för att sen gå och lägga mig tidigt. Dunkande huvudvärk och en himla jobbig trötthet som inte velat gå över de senaste dagarna var orsaken. Sedan regina, min mexikanska vän som var här på besök förra veckan, åkte, och vi behövde gå upp kl 4.30 i tisdags för att köra henne till skavsta så har sömnen inte riktigt kommit ikapp. Behövde gå upp vid sex både onsdag, torsdag och fredag och det är nog allt lite för tidigt för min kropp. Känns därför så grymt skönt med helg och att jag fick sova ut i morse. Nu är jag ännu mer taggad inför slakthuset och brodinski ikväll.
 
Veckan med Regina här var så himla kul. Vi hade inte setts på över ett år, sen jag lämnade michigan, men ändå kändes allt som vanligt, eller ja vi har nog båda utvecklats som personer sedan dess, men vår vänskap kändes lika stark. Vi ägnade oss åt att turista i stockholm, gå på skogspromenader, äta svenska saker och spendera helgen på landstället och besöka lite vänner. Dessutom var jag ledig från jobbet hela veckan vilket såklart kändes lyxigt.
 
Apropå jobb så byter jag jobb nu på tisdag, från vikariejobb till caféjobb och tycker det ska bli spännande. Det är väl det som den här tiden i mitt liv är till för, att testa på det mesta och inse vad som passar mig och vad som verkligen, verkligen inte gör det? Tror det kommer bli bra iallafall och ser fram emot hela hösten så himla mycket, av många olika anledningar.
 
Här är lite bilder från veckan regina var här.
 
regina
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
kräftskiva på landet förra helgen...
 
liv1 | |
Upp