r a s t l ö s h e t

yo. Idag är det måndag och jag är ledig, ganska så skönt det. Jobbade dock hela helgen så blev väl kanske inte särskilt utvilad eller så, särskilt inte eftersom allt jobb kombinerades med roligheter. I fredags var vi på thomas stenström-spelningen på debaser vilket var hur bra som helst. Hade gärna sett lloyd innan också men vi råkade bli lite senare än tänkt så vi missade dom helt och även dom första thomaslåtarna.. Sen i lördags var det släktfirande för fulla muggar för mina kära farbror som nyss fyllt år. Alltså, g o d a s t e maten vi fick där verkligen. Så blev både vänner, musik, vin, mat och släkthäng i helgen trots att jag jobbade, en himla bra helg var det.
 
Dock känns det segt som tusan att det är måndag just nu. Har suttit och knåpat lite på min franskaläxa, gått igenom lite kläder och nu sitter jag i sängen och dricker te och fixar med min spotify. Så najs hur enkelt det är att hitta ny musik där som jag annars aldrig skulle vetat fanns.
 
Men sen jobbar jag resten av veckan och har inga planer för helgen och känner bara r a s t l ö s h e t för vill göra så himla himla mycket nununu men kan inte sätta fingret på precis vad och just nu känns det mesta av vanligheten bara tråk. behöver något utöver det vanliga typ. Börjar dessutom tveka på min lilla plan att åka och volontärjobba i asien i vår, kanske vill jag hellre åka till paris ensam och bara se vad som händer med livet där. äsch jag vet inte riktigt. nuet känns samtidigt så fyllt av möjligheter, så mycket jag skulle kunna göra bara här hemma just nu. men då krävs ju att jag faktiskt vågar göra dom sakerna. hm grubblar inte så lite på det där och ungefär alltalltallt just nu alltså, allt är väldigt oklart och rörigt i mitt huvud.
 
saknar karro som flyttat till london också.
 
 
liv1 | |
Upp