fyra bra saker

1. Jag har anmält mig till franskakursen i Paris i vår!! Vilket innebär att om allt går som det ska med anmälan till sorbonne och så, så kommer jag spendera februari - maj i PARIS och bli grym på franska och förhoppningsvis ha det väldigt roligt också. Fett spänd på att hitta boende där, sorbonne har en egen bostadsbyrå som jag kommer kunna kontakta om dom godkänner min anmälan, men har även börjat söka runt på internet och hittat finaste (och minsta) lägenheterna där jag känner att här måste jag bo ungefär. Men å det känns så bra.
 
2. Jag har precis köpt emmabodabiljetter för nästa år till mig, karro och astrid!!!! Tagga emmaboda 2015. seriöst det är verkligen den bästa festivalen (hej jag har aldrig varit på någon annan iförsig) men å det är så kul och bra stämning och jag är bara så GLAD hela tiden där. längtar redan!
 
3. Fikade hos Isabelle igår och hängde med henne hela eftermiddagen och åt hennes grymt goda hembakade kakor och cupcakes. Så mysigt att ses igen, blir ju lite väl länge mellan varven ibland tyvärr.
 
4. JAG HAR KÖPT HAVREMJÖLK IDAG. Alltså upptäckte det på jobbet för några dagar sen då jag kände att jag ville testa andra mjölker(stavning?) än vanlig komjölk liksom, och sedan upptäckte att jag var väldigt allergisk mot sojamjölk. Men havre alltså. Så god den är??!! Sen har jag druckit upp nästan hela paketet under eftermiddagen så mår lite illa och måste nog bota mig själv genom att äta några fler pepparkakor. HEJ JULETIDER. puss.
 
 
liv1 | |
#1 - - Erica:

Tjosan! Blir kanske en lite lustig sak att kommentera på ett blogginlägg men ah ja.
Ska till Paris med Blueberry nu i vår och satt och googlade lite efter hur saker och ting går till på Sorbonnes bostadsbyrå, vilket ledde mig till det här inlägget! Verkar som sagt som att vi ska åka på samma kurs, så om du känner för att snacka lite kan du ju slänga iväg ett mail till mig? Kan ju alltid vara trevligt att veta att man inte är helt på egen hand i storstaden! :)
Har inte en susning om min email syns för dig just nu, skrev in den i fältet där uppe. Inte så haj på hur de här bloggarna fungerar för användaren :P
Kram!

Upp