Du är på repeat-peat-peat-peat-peat i mitt huvud

Alltså little marbles. Sitter i soffan och dricker te och lyssnar på dom just nu (OCH SKRIVER PÅ MIN NYA MACBOOK YES) och dom är så himla bra. Sådär mysiga och ärliga på samma gång. Så lyssna på dom.
 
Annars känns veckan ganska najs hittills faktiskt (måndag idag dårå men ni fattar). Jag fick världens ryck igår och bara nu j ä v l a r ska jag börja träna regelbundet igen. För jag vet ju att jag mår så himla mycket bättre när jag gör det, både fysiskt och psykiskt, mer stabil liksom, men ändå har jag kommit av mig. Efter sommaren var min form katastrof (hej tågluff och emmaboda) och sen nån gång under hösten blev jag förkyld, och därefter förmådde jag liksom inte börja träna igen. Men nu, eller rättare sagt igår, då kändes det rätt igen. Så då tog jag mig till friskis och studsade loss och svettades pinsamt mycket med en massa medelålders. Det var kul det! Nu hoppas jag bara att jag kan hålla i det här och inte bli så jävla svag och lat och sluta på en gång. Känner att jag liksom behöver skriva ned detta för att ha något slags bevis på att jag faktiskt tycker att träning är bra och att det gör mig till en bättre version av mig själv. Kom ihåg det i vinter Hanna. (schizoinlägg vet)
 
Sen har jag också hittat vad som känns rätt för mig just nu. Organisationen blueberry anordnar språkresor i franska på grymma universitetet Sorbonne i Paris under våren och jag vill mer än gärna åka. Så därför SKA jag åka. Tänkte anmäla mig idag men då blev mamma lite stressad eftersom hon inte hört talas om organisationen innan så o n s d a g ska jag anmäla mig om vi inte plötsligt kommer på att dom är en stor fet bluff. Men det tror jag inte. Så isåfall åker jag iväg någon gång i slutet på januari, kursen börjar 10 feburari och slutar i slutet av maj. Sen kommer jag hem lagom till sommaren då, det blir väl bra det. Länge sen jag kände mig så otroligt megataggad på något som bara jag vill. Känns väldigt bra.
 
pusspusspuss här kommer några oerhört snygga photo booth-bilder på mig från för några dagar sen då jag fyllde tjugo. Hej vuxenliv, rödvin och kaffe. Hejdå tonåren, vitt vin och te (not).
 
 
 
 
 
 
liv1 | |
Upp